23 de maig 2011

Sostenibilitat apta per a tots els públics

En David Aubert, l' Ivan Ocanya i l' Elisabet Palma, ens presentaràn una arquipíndola titulada " Sostenibilitat apta per a tots els públics "  en la que ens parlaran de l'estand de la fira Ecosi a Girona:
" Dins el marc teòric d’edificació i sostenibilitat, en aquest projecte d’estand hem fet una reflexió centrada en un dels aspectes més oblidats des del punt de vista energètic: els materials. Quins són els materials que tenen menys energia incorporada en el seu procés de fabricació i com els podem aplicar a la construcció.
Un altre aspecte que hem incorporat és la reflexió sobre el consum d’aigua, amb un exemple de reutilització de les aigües grises (la dels rentamans i dutxes) a través d’un mur vegetal que trobarem a la fira.
Amb aquesta proposta, el que es pretén és fer difusió i donar a conèixer als ciutadans algunes de les diferents tècniques constructives sostenibles que actualment s’estan utilitzant, de manera que es prengui consciència del seu gran potencial, però que majoritàriament han quedat a l’ombra d’una arquitectura més tecnològica."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada