01 de febrer 2011

Pròxim flascó: TRANSFORMACIONS URBANES

El pròxim dimecres 23 de Febrer  tindrà lloc a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Coac el flascó d’arquipíndoles anomenat Transformacions urbanes, en el que proposem que es parli de l’evolució de la ciutat des de la visió més general, pròpia d’un planejament urbanístic, fins a la més concreta, corresponent a la intervenció puntual en un determinat espai públic.
Des de les formes de creixement de les ciutats i la seva relació amb les infraestructures o el paisatge, fins a les diferents formes de millora de la ciutat antiga, ja sigui mitjançant estratègies globals o mitjançant operacions específiques en determinats espais degradats.
A part de les propostes actuals o de futur, també ens interessa entendre l’evolució històrica de les ciutats i entendre els factors que l’han portat fins a l’estat actual.
Un altre punt de vista interessant seria aquell que fes referència a les transformacions urbanes des del punt de vista de l’ús social de la ciutat, la homogeneïtzació o globalització dels centres urbans, el model de ciutat aparador o temàtica.
Amb tot aquest ventall de possibilitats que ens ofereix la ciutat, us animem a compartir les vostres experiències o reflexions presentant una arquipíndola en el flascó: Transformacions urbanes, i que us afegiu a les propostes de participació que ja hi han: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada