22 d’abril 2011

Dibuix de viatge

La Marta Masferrer presentarà l'arquipíndola "Dibuix de viatge" en la que ens parlarà de " Passejar a l'atzar, sense mapa, i amb la sensació de descobrir una ciutat desconeguda. Fixar imatges, detalls, situacions,....un aprenentatge constant dels espais que ens envolten. Una relació entre l'observador i el medi, condicionada per aconteixaments, entorn i experiències anteriors. Explorar l'univers urbà a través de l'esbòs, per entendre i comprendre a través de l'observació."

3 comentaris:

  1. Sona fantàstic! llàstima que em coincideixi amb una sessió de formació.. Les arquipíndoles em semblen una idea genial!

    ResponElimina
  2. Ja fa dies que et volia felicitar per la teva intervenció. Molt encertada i on vas demostrar una sensibilitat molt especial que demostra que els diferents mètodes d'expressió no són mai caducs i sempre es basen en l'acumulació i l'intercanvi entre les diferents tècniques. Felicitats i fins la propera.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies!
    estic d'acord amb tu, els mètodes no caduquen, sempre i quan siguin capaços de plasmar allò que ens passa pel cap, que veiem i que reflexionem. Important és el com i el què s'explica, i en el dibuix de viatge també el temps que s'hi dedica.
    fins aviat!

    ResponElimina