20 de novembre 2010

a01- BOW DRESSING ROOM

Cristina Lloret
L’objecte del projecte és posar en crisi tots aquells conceptes més comuns que es donen i es repeteixen en una fashion shop, de qualsevol capital del món. El projecte cerca, en base a un nou concepte, buscar una forma única que origini una peça exenta del contenidor, capaç de satisfer tots els elements que hi són necessaris; generant una atmosfera, neutralitzant l’arquitectura del lloc i posant en valor l’individualisme de les peces exposades. 
El projecte parteix d’un únic concepte: EL LLAÇ [BOW], que origina el volum de la peça i tots els seus accessoris. El llaç com a signe d’identificació femenina, de forma dolça i sinuosa. La seva planta genera espais funcionals i femenins, el seu alçat representaria el cos d’una dona en forma de maniquí o penjador.

Per a botigues:
BOW DRESSING ROOM enllaça, uneix i suma la sèrie d’elements imprescindibles d’una fashion shop en una única peça de disseny trencador i innovador. L’estructura lleugera, el muntatge simple, el resultat espectacular i els accessoris mai vistos la converteixen en la peça IT del moment.

Per a fires de moda:
BOW DRESSING ROOM és ideal per a fires col•lectives on es presenten les col•leccions de joves dissenyadors de moda. És reutilitzable i per tant idoni per a fires itinerants.

Per a casa:
BOW DRESSING ROOM enllaça els elements essencials d’un vestidor de nivell..



ãAutors   Cristina Lloret i Serra - Xavier Vilagran i Casanovas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada